Usuń swoje konto i dane w Calcpace
Możesz w każdej chwili usunąć swoje konto Calcpace, na calcpace.app lub w aplikacji Calcpace, a wraz z nim wszystko, co jest z nim związane. Usunięcie jest trwałe i nie można go cofnąć.
Usuń je samodzielnie
- Zaloguj się do Calcpace, na calcpace.app lub w aplikacji.
- Otwórz „Ustawienia” i wybierz kartę „Ustawienia konta”.
- Przewiń w dół do sekcji „Usuń konto”.
- Wpisz hasło — lub, jeśli rejestrowałeś się przez Google lub Stravę i go nie znasz, swój adres e-mail — i naciśnij „Usuń moje konto”. Potwierdzimy usunięcie e-mailem.
Nie możesz się zalogować?
Napisz na [email protected] z adresu przypisanego do konta i poproś o jego usunięcie. Usuniemy konto i jego dane w ciągu 30 dni i potwierdzimy to e-mailem.
Co zostaje usunięte
Twój profil, wszystkie biegi i inne aktywności — w tym trasy GPS, pliki GPX i zdjęcia —, dane o zdrowiu (tętno, VO2max, data urodzenia i płeć), zapisy Twoich zgód, sesje i połączenie ze Stravą. Jeśli Strava jest połączona, cofamy też dostęp Calcpace w Stravie.
Co może pozostać
Nasz dostawca hostingu przechowuje kopie zapasowe bazy danych, więc usunięty rekord może jeszcze przez pewien czas przetrwać w kopii zapasowej; kopie zapasowe są usuwane w ciągu 30 dni.