# Usuń swoje konto i dane w Calcpace

Możesz w każdej chwili usunąć swoje konto Calcpace, na calcpace.app lub w aplikacji Calcpace, a wraz z nim wszystko, co jest z nim związane. Usunięcie jest trwałe i nie można go cofnąć.

## Usuń je samodzielnie

1. Zaloguj się do Calcpace, na calcpace.app lub w aplikacji.
2. Otwórz „Ustawienia” i wybierz kartę „Ustawienia konta”.
3. Przewiń w dół do sekcji „Usuń konto”.
4. Wpisz hasło — lub, jeśli rejestrowałeś się przez Google lub Stravę i go nie znasz, swój adres e-mail — i naciśnij „Usuń moje konto”. Potwierdzimy usunięcie e-mailem.

## Nie możesz się zalogować?

Napisz na contact@calcpace.app z adresu przypisanego do konta i poproś o jego usunięcie. Usuniemy konto i jego dane w ciągu 30 dni i potwierdzimy to e-mailem.

## Co zostaje usunięte

Twój profil, wszystkie biegi i inne aktywności — w tym trasy GPS, pliki GPX i zdjęcia —, dane o zdrowiu (tętno, VO2max, data urodzenia i płeć), zapisy Twoich zgód, sesje i połączenie ze Stravą. Jeśli Strava jest połączona, cofamy też dostęp Calcpace w Stravie.

## Co może pozostać

Nasz dostawca hostingu przechowuje kopie zapasowe bazy danych, więc usunięty rekord może jeszcze przez pewien czas przetrwać w kopii zapasowej; kopie zapasowe są usuwane w ciągu 30 dni.

